Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 15 ianuarie 2020. Principatul s-a opus

Cota Zilei din 15 ianuarie 2020. Monaco a reușit un super meci la Paris. Vedetele Parisului s-au declarat mulțumite cu egalul din meciul de duminică seara. Efectul numirii lui Robert Moreno se vede imediat, noul val de antrenori tineri este unul extrem de bun, iar fotbalul are de câștigat. PSG vrea răzbunare, însă o să fie greu.

 

Cota Zilei 15 ianuarie 2020. AS Monaco – PSG

  • AS Monaco a jucat fotbal la Paris, Acesta este titlul ce trebuie pus în vestiarul lui PSG. Vedetele Parisului au fost extrem de surprinse, nu se așteptau la o asemenea evoluția a monegascilor. Aceștia au fost conduși de pe bancă de tânărul Robert Moreno. Spaniolul a dovedit și la naționala Roja că are ceva materie cenușie, chiar dacă a preluat Spania din mers.

Cota Zilei 15 ianuarie 2020. AS Monaco – PSG

  • Robert Moreno face parte din noul val de antrenori, aceștia sunt tineri, lipsiți de inhibiții, au darul de a motiva extrem de ușor echipele unde antrenează și se documentează extrem de mult. În 2020, informația este cea care face diferența, faptul că avem extrem de ușor acces la informație, este sita care cerne calitatea dintre indivizi. Monaco o să aibă un sezon extrem de bun cu Robert Moreno, iar din cel ce urmează, Ligue 1 se va bucura de încă o pretendentă la titlu.
  • PSG vrea răzbunare, dar dacă o să vină cu gândul doar la acest lucru, Monaco o să câștige extrem de ușor acest joc. Vom vedea goluri marcate de ambele părți, PSG este o echipă senzațională pe faza de atac, iar Monaco are suficiente limite în apărare. În același timp, Monaco se bucură de un joc colectiv foarte bun, joc ce poate anihila un „balaur” precum PSG. Gazdele vin după o serie de 6 victorii pe propriul teren, un impuls extrem de bun pentru meciul de azi.

Cota zilei din 15.01.2020

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii