Urmareste-ne

Archive

Cota zilei din 15 mai 2020. Pariu bombă pe un meci din Belarus

Cota zilei din 15 mai 2020. Mergem pe un pariu bombă la un meci din Belarus. De la ora 18:00, Tor.Zhodino o întâlneşte pe Gorodeya, iar bookmakerii ne oferă o cotă excelentă, cu care ne putem dubla banii, pentru o alegere în care avem mare încredere. 

Cota zilei din 15 mai 2020

  • Cota zilei din 15 mai 2020 este compusă dintr-un super pariu pe singurul meci de astăzi din campionatul Belarusului. Zhodino şi Gorodeya se duelează în prima partidă ce se joacă din etapa cu numărul opt. Cele două echipe trec prin momente destul de asemănătoare, cu un plus însă pentru gazdele de astăzi.

Pariu bombă pe un meci din Belarus

  • Zhodino se află pe poziţia a treia, cu 15 puncte adunate în opt etape, şi nu are nicio înfrângere în ultimele cinci meciuri. De partea cealaltă, Gorodeya se află mult mai jos în clasament, pe 11, deşi sunt doar patru puncte diferenţă până la adversara pe care o întâlneşte astăzi. Ne aşteptăm ca echipa mai bună să se impună, dar nu oricum, ci încă din primele 45 de minute. Astfel, pariul nostru bombă este 1 pauză / 1 final.

Zhodino – Gorodeya 1/1 @ 2,80

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii