Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 16 ianuarie 2020. Pariem pe oaspeți

bordeaux

Cota Zilei din 16 ianuarie 2020. Pariem pe oaspeți în duelul din Cupa Franței, care le pune față în față pe Pau și Bordeaux. În mod normal, oaspeții sunt favoriți, însă în această competiție apar foarte multe surprize, așa că trebuie să fim atenți.

 

Cota Zilei 16 ianuarie 2020. Pau – Bordeaux

  • Pau a ajuns în această fază a competiției după ce a trecut în turul precedent de Sable, scor 3-2 după prelungiri. A fost un meci echilibrat, foarte spectaculos, iar acum ne așteptăm ca jucătorii să își dea viața pe teren pentru că joacă împotriva unei echipe din prima ligă. Pau a legat deja trei meciuri la rând fără înfrângere, însă nu a jucat cu o echipă așa puternică cum este Bordeaux.

Cota Zilei 16 ianuarie 2020. Pau – Bordeaux

  • De partea cealaltă, Bordeaux a ajuns în această fază după ce a trecut în turul precedent de Le Mans, scor 2-0 pe teren propriu. În rest, în campionat, are înfrângeri la rând. Ca forma, nu este foarte ok, având patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri disputate. Acum însă, joacă împotriva unei echipe modeste, așa că ne așteptăm să vedem un meci bun făcut de oaspeți.
  • Pau și Bordeaux s-au mai întâlnit până acum de două ori și de fiecare dată a câștigat Bordeaux. În 2016 s-a impus cu 1-0, pentru ca un an mai târziu să se impună cu 2-0. Acum, pariem din nou pe un succes al celor de la Bordeaux, la cota 1.62.

Pau – Bordeaux 2 @ 1.62

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii