Urmareste-ne

Archive

Cota zilei din 16 mai 2020. Pariu bombă la Frankfurt – M’gladbach

Cota zilei din 16 mai 2020. Aşteptarea a luat sfârşit pentru pariori. Primul mare campionat de fotbal şi-a reluat activitatea şi noi vă propunem un pariu bombă la Frankfurt – M’gladbach, partidă ce se joacă de la ora 19:30, fără spectatori.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariu bombă la Frankfurt – M’gladbach

Bundesliga se reia de la etapa cu numărul 26, cea care ar fi trebuit să se dispute în urma cu două luni, atunci când campionatul a fost oprit din cauza pandemiei. Trebuie să recunoaştem că anunţul reluării celor două ligi din Germania, făcut săptămâna trecută, a fost pe de-o parte surprinzător, pe de altă parte îmbucurător. Am relatat aceste aspecte şi diferite ponturi într-un material general:

Acum, vă recomandăm un pariu bombă la unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale acestei runde, Frankfurt – M’gladbach.

Cota zilei din 16 mai 2020

Super duelul etapei a 26-a din Bundesliga, Frankfurt – M’gladbach, ne oferă cota zilei din 26 mai 2020. Gazdele au parte de un sezon de coşmar şi se află în partea de jos a clasamentului, cu doar 28 de puncte, iar această pauză foarte mare e posibil să le fi oferit timpul necesar pentru a se lupta, din nou, pentru un loc de cupă europeană. De partea cealaltă, oaspeţii au fost în cărţi pentru titlu etape bune, apoi a urmat o cădere şi acum îi regăsim pe locul patru, cu 49 de puncte, la şase distanţă de prima poziţie. În tur, Gladbach s-a impus cu 4-2, ambele formaţii marcând câte două goluri în repriza a doua. Ne aşteptăm ca de această dată să marcheze câte unul în mitanul secund.

Frankfurt – M’gladbach GG în repriza a doua @ 2,74

+ posts

Promotii