Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 17 februarie 2020. Meciul care vă triplează banii

Cota Zilei din 17 februarie 2020. Prima zi a săptămânii propune o partidă foarte interesantă din liga secundă franceză, Chateauroux – Lens, de la ora 21:45. E genul de meci perfect pentru pariori: diferenţa de valoare este evidentă, gazdele nu prea ştiu să joace pe teren propriu, iar oaspeţii  beneficiază de cote mărite, pentru că evoluează „afară”.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Chateauroux – Lens, cote excelente pentru favoriţi

Cota Zilei din 17 februarie 2020. Chateauroux a strâns până acum 25 de puncte şi se află pe locul 16, la numai 3 lungimi deasupra primului loc retrogradabil. Lucrurile stau şi mai rău pe teren propriu, fiind cea mai slabă echipă din Ligue 2 la acest capitol. „Acasă” a câştigat numai 7 puncte (o singură victorie, 4 egaluri şi 6 înfrângeri, golaveraj 6-17). După succesul surprinzător din Corsica (1-0 cu AC Ajaccio), au urmat 2 înfrângeri fără gol marcat (0-3 cu Chambly pe teren propriu şi 0-2 cu Troyes în deplasare) şi seria ar putea continua contra lui Lens.

3,15 este cota pentru victorie cu goluri puţine

Cota Zilei din 17 februarie 2020. Lens, locul secund în Ligue 2, are nevoie de victorie pentru a se apropia la un singur punct de liderul Lorient. De la începutul lui 2020, oaspeţii de astăzi au risipit destule puncte (4 egaluri în 5 partide), dar Chateauroux nu pare a fi echipa care să-i poată smulge vreun punct. Mai ales că Lens este greu de răpus, în ultimele 15 meciuri pierzând un singur meci (0-2 cu Valenciennes, după ce a avut doi eliminaţi în prima repriză). Totuşi, ţinând cont de forma recentă, este posibil să asistăm la o partidă cu puţine goluri, în care oapeţii vor reuşi să se impună.

 

Bilete câștigătoare