Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 17 mai 2020. Triplăm banii cu un rezultat egal

Cota Zilei din 17 mai 2020. Triplăm banii cu un rezultat egal la duelul din liga a doua din Belarus, Sputnik – FC Gomel, programat la ora 18:00. Oaspeții sunt favoriți, dar gazdele trec printr-o formă foarte bună, așa că ne așteptăm să vedem un rezultat de egalitate.

Cota Zilei din 17 mai 2020

Sputnik este pe locul doi în clasament, cu 10 puncte obținute în primele patru runde, după trei victorii și un egal. Joacă împotriva lui FC Gomel, o echipă mult mai valoroasă, dar care nu trece printr-o formă așa bună.

Triplăm banii cu un rezultat egal

Oaspeții au început sezonul cu puncte în minus, așa că sunt forțați să câștige cât mai multe meciuri, cât mai repede. Din acest motiv, ne așteptăm la echilibru, așa că mergem pe X la cota 3.50. Recomandăm să jucați acest pronostic single.

Sputnik – FC Gomel X @ 3.50

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii