Urmareste-ne

Archive

Cota zilei din 19 mai 2020. Facem bani din Turkmenistan

Cota zilei din 19 mai 2020. Facem bani din Turkmenistan. De la ora 16:30, Ahal o întâlneşte pe Altyn Asyr în derby-ul etapei a noua. Duelul primelor două echipe ale clasamentului se anunţă unul extrem de echilibrat. 

Cota zilei din 19 mai 2020

  • Cota zilei din 19 mai 2020 este compusă dintr-un pariu cu şanse foarte mari de reuşită. Ahal şi Altyn Asyr îşi dispută fotoliu de lider din clasament. Prima se află pe primul loc, cu 18 puncte după şapte partide, în timp ce Altyn Asyr este pe locul secund, cu trei puncte mai puţin, dar şi cu un meci disputat în plus. 

Facem bani din Turkmenistan

  • Gazdele traversează o perioadă excelentă şi au câştigat patru din ultimele cinci meciuri, marcaând aproape de fiecare dată câte două goluri. De partea cealaltă, oaspeţii s-au impus doar de trei, însă şi-au arătat forţa ofensivă în două dintre aceste succes, când au marcat de câte patru ori. Ne aşteptăm la un duel de GG.

Ahal – Altyn Asyr GG @ 1,80

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii