Urmareste-ne

Archive

Cota zilei din 2 iunie 2020. Dublăm banii cu un solist cu două goluri

Cota zilei din 2 iunie 2020. Fotbalul danez a revenit şi el după pandemie, astăzi disputându-se ultimul meci din etapa 25: Brondby – Sonderjyske, de la 20:00. Până acum, a fost o rundă săracă în goluri, un singur joc fiind „peste 2,5”, care s-a remarcat prin înfrângerea surprinzătoare a liderului Midtjylland.

Brondby evoluează bine „acasă”

Cota zilei din 2 iunie 2020. Brondby este una dintre echipele de tradiţie din Danermarca, dar în acest sezon nu e la cote maxime. Abia pe locul 5 în acest moment, poate urca o poziţie dacă învinge diseară. Vestea bună pentru suporterii gazdelor este că, pe teren propriu, Brondby este una dintre cele mai bune din campionat, strângând 25 de puncte din 36 posibile.

Sonderjyske, 6 înfrângeri consecutive „afară”

Cota zilei din 2 iunie 2020. Sonderjyske e pe locul 11 şi indiferent de rezultatul din acest meci nu are cum să îşi schimbe clasarea. Cea mai mare problemă a oaspeţilor sunt meciurile de pe teren străin. Au început foarte bine sezonul, fără înfrângere în primele 6 deplasări, dar, în următoarele 6 au pierdut fără excepţie. Iar astăzi se prefigurează a 7-a.

Cota zilei din 2 iunie 2020

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii