Urmareste-ne

Archive

Cota zilei din 20 mai 2020. Ne dublăm banii cu un pont din Belarus

Cota zilei din 20 mai 2020. Ne dublăm banii cu un pont din Belarus. De la ora 19:00, avem derby în prima ligă din Belarus, unde Dinamo Brest şi BATE Borisov deschid etape cu numărul 10.

Cota zilei din 20 mai 2020

  • Cota zilei din 15 mai 2020 este compusă dintr-un super pariu pe derby-ul etapei cu numărul 10 din Belarus. Dinamo Brest ocupă poziţia a şaptea, cu doar 13 puncte în primele nouă runde, la şase puncte de rivala pe care o întâlneşte astăzi. Are două victorii şi trei înfrângeri în ultimele cinci partide, mare problemă a gazdelor fiind apărarea. Au primit 10 goluri pânî acum.

Ne dublăm banii cu un pont din Belarus

  • BATE Borisov se află pe prima poziţie în clasament, cu 19 puncte după nouă meciuri disputate, la doar un puncte de următoarele două clasate, Zhodino şi Energetik. Oaspeţii vin după o serie de cinci victorii la rând şi au un golaveraj de 19-9. Ceea ce ne facem să credem că vor marca minim o dată. Pariul nostru este GG3+.

Dinamo Brest – BATE Borisov GG3+ @ 2,00

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii