Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 23 mai 2020. Facem bani și în Belarus!

Cota Zilei din 23 mai 2020. Facem bani și în Belarus! Astăzi, de la ora 20:30, avem parte de un meci foarte dezechilibrat, deși nu o arată clasamentul. Este vorba despre meciul dintre Vitebsk și Dinamo Minsk.

Cota Zilei din 23 mai 2020

  • Gazdele sunt pe locul 11 în clasament, cu 12 puncte obținute în nouă partide, după trei victorii, trei egaluri și trei înfrângeri. Forma însă este în scădere, având deja patru meciuri la rând fără să obțină victoria.

Facem bani și în Belarus!

  • De partea cealaltă, Dinamo Minsk a început modest campionatul, însă este în revenire de formă. Are trei victorii în ultimele cinci meciuri, iar acum vrea să urce cât mai repede în vârf pentru un loc în cupele europene. Mizăm pe un succes al oaspeților.

Vitebsk – Dinamo Minsk 2 @ 1.92

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii