Urmareste-ne

Archive

Cota zilei din 24 mai 2020. Pronosticul din finala Cupei Belarusului care dublează banii

Cota zilei din 24 mai 2020. Fotbalul din Belarus nu a luat niciun moment pauză în toată această pandemiei. Atât campionatul, cât şi Cupa au „curs” liniştite. Duminică, de la 17:00, e timpul ca a doua competiţie, Cupa, să îşi afle câştigătorul. În finală sunt BATE Borisov şi Dinamo Brest.

 

Dinamo Brest a ajuns până în finală cu destul noroc

Cota zilei din 24 mai 2020. Dinamo Brest a avut un parcurs destul de norocos până acum în Cupă. În sferturi, a trecut de Isloch, la penalty-uri, după două remize albe. Apoi, în semifinale, a câştigat cu 2-0 „acasă” în faţa lui Şahtior Soligorsk. În retur, conducea cu 2-0 la pauză şi era calificată fără doar şi poate. Numai că în repriza secundă a încasat 4 goluri în 15 minute şi scorul general devenea 4-4. A ajuns în finală graţie golurilor înscrise în deplasare.

BATE e neînvinsă de 8 jocuri

Cota zilei din 24 mai 2020. BATE Borisov a început sezonul cu două meciuri de Cupă câştigate în faţa lui Dinamo Minsk (d: 2-1 şi a: 3-2). După aceea, în primele două etape de campionat a pierdut. A pierdut şi turul semifinalei de Cupă cu Slavia Mozyr (0-1) şi părea un an compromis. Totuşi, echipa şi-a revenit şi a strâns 7 victorii şi un egal în ultimele 8 meciuri. Inclusiv un 2-0 în returul semifinalei.

Cota zilei din 24 mai 2020. Mizăm pe victoria lui BATE Borisov într-un meci în care se va înscrie de cel puţin 2 ori. Cota este 2,04.

Cota zilei din 24 mai 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii