Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 25 mai 2020. Facem bani din Armenia

Cota Zilei din 25 mai 2020. Facem bani din Armenia. De la ora 17:30, ne aşteaptă un meci destul de dezechilibrat, între o echipă de playoff şi una de playout. Este vorba despre meciul dintre FC Ararat Yerevan şi FC Urartu.

Cota Zilei din 25 mai 2020

  • Gazdele se află pe ultimul loc de playoff, cu 28 de puncte, şi au o diferenţă liniştitoare faţă de prima poziţie de playout, ocupată de Pyunik. Cota pentru victoria lor a scăzut destul de mult, de la aproape 2,00 la 1,57, iar acum sunt favorite.

Facem bani din Armenia

  • De partea cealaltă, oaspeţii au 23 de puncte şi ocupă locul opt în clasament. Diferenţa până la ultima poziţie de playoff, ocupată chiar de adversarii de astăzi, este de cinci puncte. O victorie i-ar apropia la doar două. Ne aşteptăm la un meci de 1 X 2 având în vedere că este primul pentru ambele echipe după pauza de coronavirus, însă cel mai mult credem că nu se vor marca peste 2,5 goluri.

FC Ararat Yerevan – FC Urartu sub 2,5 goluri @ 1,90

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii