Urmareste-ne

Archive

Cota zilei din 26 mai 2020. Cotă 2,40 în sferturile Cupei Poloniei

Cota zilei din 26 mai 2020. Fotbalul din Polonia revine după pandemie cu sferturile Cupei. De la 21:10, este programată partida dintre Legnica şi Legia, două formaţii din primele două eşaloane. Meciul se dispută fără spectatori.

Legnica a pierdut ultimele două „directe” în handicap

Cota zilei din 26 mai 2020. Legnica a trecut de trei tururi pentru a ajunge în această fază a competiţiei, de fiecare dată depăşindu-şi adversarii prin victorii la limită. În campionat, se află pe poziţia a şasea eşalonului secund. În sezonul trecut, în care a şi retrogradat, Legnica a pierdut ambele întâlniri directe cu Legia, 1-4 „acasă” şi 0-2 „afară”.

Legia este prima din prima ligă

Cota zilei din 26 mai 2020. Legia este marea favorită a acestui joc. Ocupă fotoliul de lider din Ekstraklasa la o distanţă de 8 puncte de locul secund. Tot trei tururi a parcurs şi echipa din Varşovia pentru a atinge sferturile. Fără mari eforturi a marcat de fiecare dată cel puţin 2 goluri.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii