Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 28 mai 2020. Mergem după profit în Danemarca

Cota Zilei din 28 mai 2020. Mergem după profit în Danemarca, de la partida dintre Aarhus și Randers FC, două dintre echipele de top din campionatul danez. Jocul este programat la ora 20:00, ora României.

Cota Zilei din 28 mai 2020

  • Gazdele sunt pe locul trei în clasament, cu 40 de puncte, și vor să atace a doua poziție, ocupată de FC Copenhaga. Pentru acest lucru trebuie să iasă din forma proastă, având doar un punct obținut în ultimele două meciuri.

Mergem după profit în Danemarca

  • De partea cealaltă, Randers este pe șapte și vrea să prindă play-off-ul, așa că va ataca o victorie. Cu toate acestea, lotul mult mai puternic pe care îl are Aarhus ne face să credem că se va impune în acest meci, la o cotă foarte bună, 2.20.

Aarhus – Randers FC 1 @ 2.20

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii