Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 29 ianuarie 2020. Șanse mici pentru United

City United

Cota Zilei din 29 ianuarie 2020. Guardiola și compania și-au luat revanșa cu vârf și îndesat după înfrângerea din meciul de Premier League, atunci se impuneau cei de la United cu 2-1, chiar pe Etihad. În meciul tur al acestei semifinale, City s-a impus la United, scor 3-1. Diferența este prea mare între cele două echipe, indiferent ce zi o să prindă United.

 

Cota Zilei din 29 ianuarie 2020. City – United

  • „Cetățenii” au un bilanț extrem de bun în ultimele 10 partide oficiale: 8 victorii, un egal și o înfrângere. City a marcat în ultimele 13 partide de pe propriul teren, având o medie de 2,6 goluri per meci. Problema este că, echipele ce au vizitat-o pe City în acest timp, au reușit să marcheze în 10 dintre aceste meciuri. Dacă gazdele meciului de azi au o problemă undeva, aceea este în apărare. Guardiola este un maniac al jocului cu mingea, dar fundașii l-au trădat în acest sezon, poate și de aici diferența de puncte față de Liverpool.

Cota Zilei din 29 ianuarie 2020. City – United

  • Manchester United pare o echipă boemă, venită dintr-o altfel de lume. Oaspeții alternează evoluțiile extrem de bune, cu niște rezultate dezastruoase. În ultimele 5 deplasări oficiale, United a avut o serie de trei meciuri în care nu a marcat vreun gol, după care a urmat un meci în Cupa Angliei, cu un adversare mult mai modest, în care United s-a impus cu 6-0.
  • Meciul de azi trebuie și o să fie unul spectaculos, United nu mai are nimic de pierdut, iar tinerii pe care se bazează, pot livra un fotbal de calitate. City este într-un moment bun, Guardiola nu o să riște foarte multe schimbări în primul unsprezece, iar dacă vom avea parte de foarte mulți titulari, aceștia pot face diferența extrem de ușor.

Cota zilei din 29.01.2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii