Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 29 mai 2020. Câştig însemnat din Danemarca

Cota Zilei din 29 mai 2020. Câştig însemnat din Danemarca, de la duelul dintre Viborg şi Skive, unul ce se anunţă foarte dezechilibrat şi în care gazdele sunt mari favorite. Partida se joacă de la ora 19:00, ora României.

Cota Zilei din 29 mai 2020

  • Viborg se află pe poziţia a doua în clasament, cu 37 de puncte după 20 de meciuri jucate, şi continuă să spere la promovare, în ciuda diferenţei de şapte puncte până la locul 1, ocupat de Vejle. Tot ce trebuie să facă este să se impună în acest prim duel după pauza cauzată de pandemie şi să aştepte pasul greşit al liderului.

Câştig însemnat din Danemarca

  • De cealalată parte, Skive este pe locul nouă şi are emoţii în privinţa menţinerii în liga a doua. Diferenţa până la primul loc de sub linia roşie este de doar trei puncte şi orice pas greşit ar putea însemna o şansă în plus la retrogradare.

Viborg – Skive 1 pauză / 1 final @ 2,33

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii