Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 3 iunie 2020. Profit uriaș de la Sparta Praga – Teplice

Cota Zilei din 3 iunie 2020. Facem profit uriaș cu partida dintre Sparta Praga și Teplice. Cele două echipe au neapărat nevoie de victorie. Duelul se dispută de la 21:00, ora României. 

Cota Zilei din 3 iunie 2020

  • Sparta Praga nu se simte deloc bine în acest sezon și este abia pe locul șase, foarte departe de titlu și de jocul cu care a obișnuit pe toată lumea. De la reluarea campionatului, gazdele au reușit să se impună doar în ultima partidă, 4-1 cu cei de la Karvina, pierzând-o pe prima cu rivalii de la Plzen, 1-2.

Profit uriaș de la Sparta Praga – Teplice

  • De partea cealaltă, Teplice se află în playout și are de recuperat cinci puncte până la primul loc de playoff pentru Europa League. Este puțin probabil însă ca oaspeții să părăsească zona roșie. Vin după un egal, 2-2 cu cei de la Opava, și o înfrângere, 0-4 cu Bohemias. Ne așteptăm să piardă și de această dată, iar scorul final să fie mare.

Sparta Praga – Teplice peste 3,5 goluri @ 2,65

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii