Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 3 mai 2020. Cotă bună pentru gazde în Belarus

Cota Zilei din 3 mai 2020. Cotă bună pentru gazde în Belarus, la duelul Shakhtyor Soligorsk – Isloch Minsk, unde ne așteptăm ca gazdele să se impună. Partida este programată la ora 20:00, ora României.

Cota Zilei din 3 mai 2020

  • După șase etape, gazdele nu au început deloc bine campionatul, fiind destul de jos în clasament, aproape de locurile retrogradabile. Shakhtyor Soligorsk a strâns până acum doar opt puncte, dintre care trei cu ajutorul victoriei din ultima rundă disputată. Forma este destul de bună, pe un trend ascendent, așa că ne așteptăm să vedem un meci dominat de gazde în această seară.

Cotă bună pentru gazde în Belarus

  • De partea cealaltă, Isloch Minsk a început foarte bine campionatul și este una dintre cele mai surprinzătoare echipe ale momentului în Belarus, cu 12 puncte obținute după 6 runde, mai exact din patru victorii. Celelalte două meciuri au fost pierdute, cum credem că se va întâmpla și în această seară. Din acest motiv, recomandăm să pariem pe 1 solist la acest meci.

Shakhtyor Soligorsk – Isloch Minsk 1 @ 1.57

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii