Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 4 februarie 2020. Probleme în Principat

Cota Zilei din 4 februarie 2020. Robert Moreno a venit cu un elan destul de mare, el a vrut multe lucruri bune, dar ceva nu s-a legat până acum. Monaco a arătat foarte bine la primul joc cu Moreno pe bancă, mai ales că acesta s-a disputat la Paris, împotriva celor de la PSG. Cele trei înfrângeri consecutive au zdruncinat încrederea tuturor din club, Monaco este obligată să câștige.

Cota Zilei din 4 februarie 2020. Monaco – Angers

Locul din Ligue 1 este și așa unul slab, dacă o să piardă și acest meci, Monaco se trezește în hora retrogradării. Un lucru puțin scontat la startul sezonului. Să zicem că a fost și vorba de ghinion, monegascii au avut 2 eliminați la ultimul joc de Ligue 1. Să zicem că este o conjunctură nefavorabilă, să zicem că Moreno nu are experiența necesară, însă totul se anulează când ne gândim câți bani se investesc în acest club.

Cota Zilei din 4 februarie 2020.  Monaco – Angers

Trei înfrângeri consecutive sunt extrem de multe, nu îți lasă loc de alte interpretări. Amiens este pe locul de baraj, are doar 19 puncte, în comparație cu cele 29 ale lui Monaco, sunt extrem de puține, dar penultimele două clasate au obținut mai multe puncte decât Monaco în ultimele 3 etape. În ultimele două partide de acasă, Monaco a marcat de fiecare dată, dar a și primit un total de 7 goluri.

Angers are o singură înfrângere în ultimele 5 etape, dar și o singură victorie. Oaspeții nu au pierdut în ultimele două deplasări, iar în acest timp au scos 4 puncte din cele două partide. Angers a plecat cu toate punctele după ultima deplasare din principat, nici azi nu o să le fie ușor celor de la Monaco.

Cota Zilei din 04.02.2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii