Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 5 februarie 2020. Stări de spirit diametral opuse

PSG vs Marseille

Cota Zilei din 5 februarie 2020. Marseille are parte de un sezon excelent, oaspeții se află pe locul secund în Ligue 1, la o diferență destul de mare față de PSG. Gazdele se zbat undeva în zona roșie, St. Etienne are norocul de a avea un avans liniștitor în acest moment, plus că adversarele din spate sunt extrem de modeste.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cota Zilei din 5 februarie 2020. St. Etienne – Marseille

  • Gazdele au obținut doar 3 puncte din ultimele cinci partide de Ligue 1, un număr extrem de mic. La ultimul meci de acasă, Etienne a reușit o victorie cu 2-1 în fața celor de la Nimes, o echipă mult mai modestă. În ultimele 4 partide de pe propriul teren, Etienne a primit gol de fiecare dată, plus că în două dintre acestea nu a marcat vreun gol.

Cota Zilei din 5 februarie 2020. St. Etienne – Marseille

  • Marseille se regăsește în cea mai bună formă sportivă din ultimii ani, oaspeții visau la un loc 2 la startul campionatului, însă nu credeau în acesta. Partidele din deplasare nu sunt vreo corvoadă pentru Marseille, oaspeții sunt pe locul secund într-un clasament provizoriu al acestor meciuri, după ce au acumulat 19 puncte. Oaspeții au rezolvat și problema golurilor primite prin deplasări, au primit gol doar în două din ultimele șapte astfel de partide.
  • St. Eienne este obligată să câștige acest meci și pentru faptul că este un derby, dar mai ales pentru că a dezamăgit foarte mult în ultimul timp. Totuși, St. Etienne este o echipă extrem de imprevizibilă, ultimul egal datează din 28 noiembrie, iar de atunci are un bilanț de 8 înfrângeri și 6 victorii. Marseille a pierdut ultimul meci în 30 octombrie, iar din cele 14 meciuri de atunci și până acum, Marseille a scos 11 victorii

Cota Zilei din 05.02.2020

Promotii