Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 6 ianuarie 2020. În așteptarea lui Zlatan

Cota Zilei din 6 ianuarie 2020. Emoția care sa instalat la Milano, dorința fanilor de a vedea un Milan învingător, bordul care își numără liniștit veniturile din această perioadă, toate au un singur „vinovat”: Zlatan Ibrahimovic. Ibracadabra a acceptat oferta celor de la Milan și vrea să facă din nou senzație în tricoul rossonero.

 

Cota Zilei 6 ianuarie 2020. AC Milan – Sampdoria

  • Meciul în sine este extrem de important, dar pe toți ne interesează un singur lucru: O să joace Ibra din primul minut? Acesta a declarat că este pregătit și fie vorba între noi, Milan chiar are nevoie de un om precum Zlatan, de o vedetă cu o asemenea anvergură, altfel vor evolua și ceilalți fotbaliști atunci când îl vor vedea pe Zlatan lângă ei. Milanul are un sezon extrem de modest, a reușit doar 6 victorii în 17 etape, are un golaveraj negativ de 16-24, iar în ultima etapă de Serie A din 2019, Atalanta s-a distrat cu Ac Milan și a câștigat cu 5-0.

Cota Zilei 6 ianuarie 2020. AC Milan – Sampdoria

  • De partea cealaltă, Sampdoria ocupă primul loc de peste linia roșie, dar are trei înfrângeri în ultimele patru etape de Serie A. Doria a marcat doar 14 goluri în prima jumătate a sezonului și are deja 10 înfrângeri la bilanț. Ambele echipe sunt la fel de modeste în acest moment, diferența este făcută de emoția care s-a creat în jurul venirii lui Zlatan, dacă nu se întâmpla acest lucru, atunci Doria avea o șansă bună la un rezultat decent.
  • Doria are o medie de un gol per meci în deplasare, Milan are o medie de sub un gol per meci acasă, așadar se întâlnesc două echipe aflate într-o criză evidentă. Mizăm pe emulația din jurul lui Zlatan, pentru că alte argumente sunt greu de găsit la acest meci.

Cota zilei din 06.01.2020

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii