Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 6 iunie 2020. Dublăm banii cu Boavista – Moreirense

Cota Zilei din 6 iunie 2020. Dublăm banii cu Boavista – Moreirense, duel programat în această seară, de la ora 23:15. Pe foaie, gazdele sunt favorite. Cu toate acestea, oaspeții par foarte motivați după revenirea pe teren.

Cota Zilei din 6 iunie 2020

  • Una dintre ultimele partide din runda de reînceput în Portugalia le pune față în față pe Boavista și pe Moreirense. Gazdele se bucură că a fost această pauză, deoarece aveau patru meciuri la rând fără victorie. De partea cealaltă, Moreirense nu pierduse în ultimele cinci meciuri.

Dublăm banii cu Boavista – Moreirense

  • Partidele directe dintre cele două formații au fost mereu foarte echilibrate și spectaculoase, iar în ultimele trei au marcat ambele formații. Acum, ne așteptăm să se întâmple același lucru.

Boavista – Moreirense GG @ 2.10

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii