Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 8 februarie 2020. Cu gândul la un nou titlu

Cristiano Ronaldo se bucură după gol.

Cota Zilei din 8 februarie 2020. Juventus este cea mai constantă echipă din Serie A, acest lucru se vede și din linia de clasament, restul combatantelor au perioade bune, dar acestea se termină subit destul de repede. Ceea ce a reușit Lazio, 11 victorii consecutive, a fost o minune, nimic altceva.

 

Cota Zilei din 8 februarie 2020. Verona – Juventus

  • Verona s-a duelat cu două echipe bune ale Serie A, în ultimele două etape. În primul meci a remizat cu Milan la Milano, în cel de la jumătatea săptămânii, Verona a remizat la Roma, cu cei de la Lazio, scor 0-0. Astfel, Verona poate să arbitreze lupta pentru titlu, doar dacă o încurcă și pe Juventus. Șansele sunt mici, diferența de valoare dintre cele două loturi este imensă, dar Verona are un spirit bun, are o coeziune interesantă între jucători și antrenor.

Cota Zilei din 8 februarie 2020. Verona – Juventus

  • Juve a pierdut trei meciuri din ultimele 15 disputate, două au fost cu Lazio, unul în Supercupa Italiei, unul în Serie A, iar ultima dintre înfrângeri a fost împotriva lui Napoli, o echipă aflată într-un soi de derivă. Poate că lipsa de concentrare a dus la aceste rezultate, pentru că la alte lucruri nu vrem să ne gândim. Juve are cam tot lotul la dispoziție, Ronaldo este într-o formă deosebită, după ce a marcat în fiecare meci din acest an, Ronaldo vrea să continue acest lucru pentru a intra în cărțile Balonului de Aur.
  • Cu o nouă victorie în meciul de azi, Juve poate profita și de niște rezultate bune din partea contracandidatelor, Lazio se deplasează la Parma și Inter are derby cu Milan. În fine, toate trei echipele din fruntea Italiei au parte de meciuri complicate în această etapă

Cota Zilai din 08.02.2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii