Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 8 ianuarie 2020. Duelul surprizelor plăcute

Grup jucători Leicester

Cota Zilei din 8 ianuarie 2020. Leicester are parte de un nou sezon fantastic, într-un an în care Liverpool este la un nivel maxim, iar City are parte de un lot peste media campionatului, Leicester este pe locul secund în Premier League și în semifinala Cupei Ligii. Villa a profitat de contextul în care s-a jucat sfertul cu Liverpool și a ajuns în această semifinală.

 

Cota Zilei 8 ianuarie 2020. AC Milan – Sampdoria

  • „Vulpile” vin după 3 victorii consecutive, două au fost obținute în deplasare, iar în acestea Leicester a marcat 5 goluri, iar în ultimele două gazdele nu au primit vreun gol. Cât de concentrați sunt jucătorii lui Leicester pe ceea ce se întâmplă în Premier League, cu siguranță că vor da totul și în această semifinală. Poate că vom avea parte de câteva schimbări în primul unsprezece, dar acestea nu vor influența calitatea jocului prestat de Leicester în general.

Cota Zilei 8 ianuarie 2020. AC Milan – Sampdoria

  • Villa s-a calificat pentru acest meci din cauza faptului că Liverpool s-a prezentat cu echipa U23 la partida din sferturi. „Cormoranii” erau angrenați la acea perioadă în Campionatul Mondial al cluburilor și cum nu s-a găsit o altă dată liberă în calendar, Liverpool a fost obligată să trimită echipa secundă la sfertul de final cu Villa.
  • Oaspeții au probleme mari în campionat, lupta la retrogradare este extrem de intensă, se dispută cu foarte multă ardoare și punctele puse în joc sunt foarte importante. Dar, Villa nu o să dea cu piciorul unei semifinale de Cupa Ligii, chiar și în situația în care se află în campionat. Leicester are ca și obiectiv un loc de Champions, dacă este să fie și locul 2 din Premier League, cu atât mai bine. Fiind un meci pe terenul lui Leicester, o să mizăm pe echipa gazdă, dar oaspeții au capacitatea de a marca în acest meci.

Cota zilei din 08.01.2020

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii