Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 8 mai 2020. Profit imens dintr-un meci din Belarus

Cota Zilei din 8 mai 2020. Profit imens dintr-un meci din Belarus, programat în această seară, de la ora 19:0, ora României. Meciul pune față în față Gorodeja și FC Minsk, două echipe aflate la mijlocul clasamentului din Belarus.

Cota Zilei din 8 mai 2020

Goroja este pe locul 9 în clasament, cu 10 puncte, obținute în ultimele cinci meciuri, după trei victorii, un egal și o înfrângere. Acum, joacă pe teren propriu, așa că ne așteptăm să obțină o nouă victorie în acest duel.

Profit imens dintr-un meci din Belarus

De partea cealaltă, FC Minsk nu a început foarte bine sezonul, așa că ne așteptăm să nu facă un meci prea bun. Are doar nouă puncte după șapte meciuri, iar în ultimele cinci dueluri a fost învinsă de patru ori.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii