Urmareste-ne

Archive

Cota zilei din 9 mai 2020. 4,14 pentru victoria favoriţilor într-un meci cu goluri multe

Cota zilei din 9 mai 2020. Duminică, la 04:00, ora României, începe meciul care va decide câştigătoarea campionatului Clausura din Nicaragua. FC Managua – Real Esteli este cea de-a patra finală consecutivă, în această distribuţie. În meciul tur, scorul a fost 1-1.

Managua, dominare totală în Clausura

Cota zilei din 9 mai 2020. FC Managua a fost formaţia care a dominat sezonul regular de Clausura. A terminat cu şapte puncte peste locurile 2 şi 3. Pe terenul liderului, singura echipă care a reuşit să smulgă un punct a fost chiar Esteli, 1-1 pe 2 aprilie. În faza eliminatorie a a jucat cu Walter Ferretti în semifinale: 0-0 (d) şi 4-2 (a). Ultima înfrângere a gazdelor din finală a fost în septembrie 2019. De atunci, au adunat 13 victorii şi 4 egaluri. În 2020, FC Managua nu a pierdut contra lui Esteli.

Real Esteli are palmares superior în finale

Cota zilei din 9 mai 2020. Oaspeţii au terminat pe al doilea loc în sezonul regular şi s-au calificat direct în semifinalele play-off-ului. În această fază a competiţiei au trecut de Diriangen după 1-0 (a) şi 0-0 (d). În precedentele 3 finale contra lui Managua, Esteli s-a impus de două ori – Apertura 2019 şi Clausura 2018 –, iar adversarii o dată – Apertura 2018. De fiecare dată a avut câştig de cauză echipa care a disputat returul în faţa propriilor suporteri.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii