Urmareste-ne

Archive

Cota zilei din Belarus. Pontul care vă aduce profit

Cota zilei din Belarus. Primul meci din etapa cu numărul 10 din campionatul rezervelor din Belarus debutează cu duelul dintre Dinamo Brest 2 şi BATE Borisov 2. Cele două sunt vecine de clasament şi pot ajunge la egalitate de puncte după întâlnirea aceasta. Meciul se joacă marţi de la 13:00.

Un singur punct în ultimele 6 etape pentru Dinamo Brest

Cota zilei din Belarus. Gazdele, locul 14 din 16, au reuşit o singură victorie în cele 9 etape de până acum, plus un egal şi 7 înfrângeri. În ultimele 6 jocuri a reuşit un singur punct, iar pe teren propriu au pierdut precedentele 3 partide. Golaverajul general este de 11-21 (3,56 goluri/meci), iar „acasă” 8-12 (4 goluri/meci).

BATE dă semne de revenire

Cota zilei din Belarus. Oaspeţii se află cu o poziţie mai sus în clasament, pe 13, cu 3 puncte mai mult. Au strâns până acum două succese, o remiză şi  6 eşecuri. Au început foarte slab sezonul, cu un singur punct în primele 5 etape, dar dau semne de revenire, cu două victorii în precedentele 4 runde. Au 10 goluri marcate şi 18 încasate (medie 3,11), iar în deplasare golaverajul este 5-10 (3 goluri pe meci).

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii