Urmareste-ne

Archive

Cota zilei din fotbal (2 mai 2020). Manşa tur a finalei din Clausura aduce o cotă de 2,43

Cota zilei din fotbal (2 mai 2020). Primera Division Clausura din Nicaragua se pregăteşte să-şi desemneze câştigătoarea. În finala play-off-ului, s-au calificat Real Esteli şi FC Managua, ocupantele primelor două locuri din sezonul regular. Ultimele 3 finale de campionat disputate s-au jucat între aceste două formaţii, de fiecare dată câştigând echipa care a jucat returul „acasă”: Managua – Apertura 2018 şi Real Esteli – Clausura 2019 şi Apertura 2019.

Real Esteli, trei egaluri nule consecutive „acasă”

Cota zilei din fotbal (2 mai 2020). Real Esteli a terminat sezonul regular pe poziţia secundă, cu 35 de puncte. Cu 11 goluri încasate, a demonstrat cea mai bună apărare din ligă, la egalitate cu Diriangen. La golaveraj a stat şi mai bine: +18 la final de campionat a însemnat cel mai bun rezultat, la paritate cu adversarul de astăzi. Deşi a reuşit să câştige ultimele două finale împotriva lui Managua, Esteli are mici probleme acum. În precedentele 3 partide de „acasă” a terminat 0-0, iar meciul direct din campionat a fost câştigat de Managua cu 2-0.

Managua n-a primit gol în ultimele 5 deplasări

Cota zilei din fotbal (2 mai 2020). FC Managua a dominat această ediţie a Clausurei, terminând cu 42 de puncte, 7 peste locurile 2 şi 3. N-a mai pierdut nicio deplasare din 2 martie, de atunci câştigând 3 partide „afară” şi remizând alte 3. Ultimele 5 dintre acestea s-au terminat fără gol în poarta oaspeţilor de astăzi şi cu cel mult un gol pe tabelă. Precedentele 4 „directe” cu Esteli au fost sărace în spectacol, înregistrându-se cel mult 2 goluri pe meci. Astăzi, mizăm pe faptul că gazdele nu vor câştiga şi se va marca puţin. 

Cota zilei din fotbal (2 mai 2020)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii