Urmareste-ne

Archive

Cota zilei din fotbal (5 mai 2020). Gazdele se impun în fiecare repriză: 2,40!

Cota zilei din fotbal (5 mai 2020). Etapa cu numărul 6 din campionatul de fotbal al Turkmenistanului se încheie astăzi, de la 16:30, cu partida Ahal – Energetik. Favorite sunt gazdele, care şi-ar putea consolida poziţia de lider, dar oaspeţii vor lupta să iasă din subsolul clasamentului.

Ahal a câştigat fără gol primit „acasă”

Cota zilei din fotbal (5 mai 2020). Ahal ocupă, în acest moment, prima poziţie a clasamentului, chiar dacă are un meci mai puţin disputat. După ce a câştigat primele 4 etape la zero, liderul a pierdut 1-2 la Altyn Asyr. Cu 12 puncte, se află la egalitate cu locul al doilea, ocupat chiar de Altyn – singura formaţie fără înfrângere –, iar o victorie în meciul de astăzi i-ar asigura un avans de 3 puncte în fruntea clasamentului. În cele trei partide de pe teren propriu din acest sezon, Ahal s-a impus de fiecare dată, fără să primească gol şi câştigând fiecare repriză jucată.

Energetik a pierdut 75% dintre meciurile de la Ahal

Cota zilei din fotbal (5 mai 2020). Energetik are un început slab de sezon, mai ales dacă ne gândim că a fost de două ori pe podium în ultimii patru ani. În 5 etape a strâns 5 puncte şi ocupă penultimul loc. Singura victorie a venit din deplasarea la Nebitci – formaţia care acum este „lanternă roşie”. Nici tradiţia nu este de partea oaspeţilor, întrucât în 8 deplasări la Ahal a pierdut de 6 ori, a remizat o dată şi a învins o dată. În 5 dintre cele 8 meciuri, Energetik nu a marcat, iar în 6 dintre ele a primit cel puţin 2 goluri.

Cota zilei din fotbal (5 mai 2020)

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii