Urmareste-ne

Archive

Cota zilei vine din Bundesliga: 2,05 la Schalke – Hannover

Sursa foto: www.stern.de

Pariul cu atitudine de vineri se joacă în Bundesliga, între Schalke şi Hannover. Betmag.ro oferă o cotă de 2,05 la această partidă, oferită pentru goluri.

Ocupanta locului 8, Schalke, primeşte în această rundă vizita ocupantei locului 14, Hannover. Cele două echipe sunt despărţite de şapte puncte în clasament, în favoarea gazdelor. Etapa trecută, Schalke a scos un punct în deplasarea de la Leverkusen, scor 1-1, în timp ce Hannover a umilit-o pe Ingolstadt pe teren propriu, scor 4-0.

Deşi are trei victorii din şapte meciuri, golaverajul lui Schalke pe teren propriu este unul negativ, 9-10. Hannover are doar două victorii obţinute în cele şapte deplasări din acest sezon, aşa că ne aşteptăm la un meci echilibrat, ambele formaţii fiind în căutarea ritmului care le poate duce mai sus în clasament.

Ultimele cinci meciuri directe au fost câştigate de fiecare dată de echipa care juca pe teren propriu. În ultimul meci direct, Schalke s-a impus la limită, scor 1-0. Cota zilei este, în opinia betmag, 2,05 pentru GG3+ la această partidă, în care fiecare formaţie va încerca să obţină măcar un punct.

Pont: Ambele înscriu şi peste 2,5 goluri @ 2,05 la Superbet

Sursa foto: www.stern.de

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate