Urmareste-ne

Archive

Cote bune pentru oaspeți. Pontul zilei în opinia pariorilor

Sursa foto: www.todaysport.it

Pe lângă meciurile din Premier League și La Liga, duminică ne putem bucura de numeroase confruntări în Cupa Franței, acolo unde majoritatea echipelor de primă ligă evoluează în deplasare în compania unor adversari modești. În continuare poți vota pontul zilei. 

Din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din acest sezon, pariorii evită să mizeze pe Chelsea și Real Madrid, ambele urmând a juca în deplasare, cu Crystal Palace, respectiv Valencia. În schimb, se efectuează multe pariuri pe victoria lui Bilbao sau pe un meci cu goluri între Everton și Tottenham.

În Cupa Franței, Montpellier, Bordeaux sau Lille sunt câteva dintre formațiile care primesc cote atractive din partea bookmakerilor. În schimb, victoriile lui PSG, Lyon sau Saint Etienne au cotații atât de mici, încât cu greu pot fi simțite pe biletele de joc.

Se mai joacă un meci și în Portugalia. Rio Ave este creditată cu 1.60 să o învingă pe teren propriu pe Tondela, cea mai slabă echipă din prima ligă, cu șase partide pierdute la rând.

Iată mai jos meciurile din care poți vota pontul zilei!

Sursa foto: www.todaysport.it

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate