Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Cote în scădere în Euroliga de baschet. Ce meci este vizat

Noul sezon al Euroligii de baschet masculin își consumă în această săptămână runda inaugurală din prima fază a grupelor. Au fost semnalate cote în scădere la meciul dintre polonezii de la Zielona Gora și lituanienii de la Zalgiris Kaunas, în care oaspeții sunt favoriți.

În vreme ce Zalgiris este o prezență obișnuită în această competiție, Zielona se află doar la al treilea său sezon în cupele europene. Pentru polonezi evoluează și Vlad Moldoveanu, transferat în această vară.

Nu mai puțin de șase jucători din lotul gazdelor se află în fața debutului în Euroligă: Dee Bost, Nemanja Djurisic, Karol Gruszecki, Marcel Ponitka, J.R. Reynolds și Kamil Zywert. În comparație, Zalgiris are mulți jucători cu experiență la nivel internațional, precum Paulius Jankunas, Robertas Javtokas și Ian Vougioukas.

Cele două echipe fac parte din grupa C, alături de Barcelona, Panathinaikos, Lokomotiv Kuban și Pinar Karșiyaka. În TOP 16 vor merge primele patru clasate.

În ultimele zile, cota oaspeților a scăzut de la 1.60 la 1.52, fiind de așteptat să coboare și mai mult până la ora meciului. Partida poate fi urmărită în direct pe Digi Sport 3, de la ora 20:00.

Zielona Gora – Zalgiris Kaunas
Cote inițiale: 2.45 – 1.60
Cote actuale: 2.671.52

„Cote în scădere” este o rubrică pe care utilizatorii o au la dispoziție zilnic pe betmag.ro, redactorii site-ului semnalând partidele ale căror cote au suferit modificări semnificative în timpul săptămânii. Atunci când cota unei echipe scade înseamnă că s-au efectuat  numeroase pariuri pe varianta în cauză.

Agenții autorizate