Urmareste-ne

Archive

Cote în scădere la un meci de tenis. Se pariază pe un australian

Sursa foto: www.gmx.at

Cote în scădere la un meci de tenis programat marţi, de la ora 12:30. Australian Tomic joacă în primul tur la Brisbane în faţa propriilor suporteri cu Mahut, un francez specialist pe iarbă.

Unul dintre cei mai petrecăreţi jucători de tenis din circuit, Tomic, joacă primul turneu al anului în faţa conaţionalilor săi, iar în primul tur va juca ultimul meci al zilei, cu Mahut. În timp ce francezul nu a mai jucat un meci de la începutul lui noiembrie, Tomic s-a încălzit şi în decembrie, la turneul amical IPTL.

Aşa cum era normal, pariorii au început să mizeze foarte mulţi bani pe victoria australianului, mai ales pentru că joacă pe teren propriu, dar şi pentru că este mai conectat la joc, în comparaţie cu Mahut care joacă primul meci după vacanţă.

Astfel, cotele s-au modificat destul de mult înaintea partidei: Tomic a ajuns să fie cotat cu 1,20 pentru o victorie, deşi iniţial avea 1,30, în timp ce Mahut are 4,50 de la 3,75!

Bernard Tomic – Nicolas Mahut
Cote iniţiale: 1,30 – 3,75
Cote actuale: 1,20 – 4,50

Sursa foto: www.gmx.at

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate