Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Cote în scădere în Olanda. Duelul pe care se pariază intens

Sursa foto: rtvoost.net

Ziua de vineri a atras atenția cu un meci la care s-au schimbat cotele, cel dintre Zwolle și FC Utrecht, din campionatul Olandei. 

Gazdele, clasate pe locul șase înaintea acestui duel, cu 17 puncte, primesc vizita ocupantei locului 11, FC Utrecht. Inițial, Zwolle era cotată cu 1,85 pentru victorie, în timp ce oaspeții aveau cota 4,00 și egalul 3,50. După doar câteva zile, au apărut schimbări mari, semn că se pariază mult pe o posibilă surpriză, lucru des întâlnit în Olanda la meciurile de mijlocul clasamentului.

Astfel, cu doar câteva ore înaintea partidei, Zwolle este cotată cu 2,30, în timp ce FC Utrecht a ajuns la 3,10 pentru victorie! Cota pentru un egal a scăzut și ea, 3,25. Principalele motive pentru care au apărut aceste schimbări sunt, cel mai probabil, forma proastă prin care trec gazdele, cu trei înfrângeri în ultimele patru meciuri, respectiv lista mare de absenți pe care o are Zwolle, formată din cinci titulari: Marcellis, Begois, Saymak și Schenkeveld, accidentați, și Bouy suspendat.

La oaspeți lipsesc doar doi jucători, dintre care unul titular, Hardeveld. Partida va începe la ora 21:30.

FC Zwolle – FC Utrecht
Cote inițiale: 1,85 – 3,50 – 4,00
Cote actuale: 2,30 – 3,25 – 3,10

Sursa foto: rtvoost.net

„Cote în scădere” este o rubrică pe care utilizatorii o au la dispoziție zilnic pe betmag.ro, redactorii site-ului semnalând partidele ale căror cote au suferit modificări semnificative în timpul săptămânii. Atunci când cota unei echipe scade înseamnă că s-au efectuat  numeroase pariuri pe varianta în cauză.

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate