Urmareste-ne

Archive

Cote în scădere la un meci din Premier League. Ce partidă a suferit modificări

Jamie Vardy, atacantul lui Leicester, gata să perforeze poarta lui Palace

Sezonul acesta, lucrurile stau un pic ciudat în clasamentul din Premier League, în special datorită unei echipe spectaculoase, Leicester. Ceea ce trăiesc fanii acestei formații în această perioadă este incredibil, totul datorită unui atac incredibil, cu Vardy în prim-plan.

Nici cel mai înfocat fan al lui Leicester nu spera ca după 13 etape echipa sa favorită să fie pe primul loc în Premier League, peste nume grele precum Manchester United, Manchester City sau Arsenal. În runda 14 joacă pe teren propriu, cu United, iar în cazul unei victorii se poate duce la nu mai puțin de patru puncte distanță de locul doi, asta în cazul în care se încurcă și Man. City sau Arsenal.

Bookmakerii au încredere în această formație și au apărut cote în scădere în dimineața jocului. Astfel, Leicester a ajuns la 3,20 de la 3,75, în timp ce Manchester United are acum cota 2,40 de la 2,00. Egalul este neschimbat, 3,40.

Partida se va disputa în această seară, de la ora 19:30.

Leicester – Manchester United
Cote inițiale: 3,75 – 3,40 – 2,40
Cote actuale: 3,20 – 3,40 – 2,00

Sursa foto: eplzone.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

Agenții autorizate