Urmareste-ne

Archive

Cote mari din fotbal și baschet. Ponturile pe care ți le recomandăm

Sursa foto: libertatea.ro

Pariorii au parte doar de meciuri echilibrate în oferta de fotbal și baschet pentru ziua de miercuri. betmag.ro analizează pentru tine două partide extrem de interesante din aceste sporturi, punându-ți la dispoziție și unele pronosticuri atractive. 

# Lokomotiv Kuban și Barcelona s-au mai întâlnit în acest sezon în prima fază a grupelor din Euroliga de baschet, fiecare echipă impunându-se în propria arenă la o diferență de patru puncte. Ambele excelează în defensivă: rușii au cea mai bună medie din competiție în privința punctelor primite (69,2 per meci), în vreme ce echipa lui Xavi Pascual nu le permite adversarelor prea multe aruncări reușite de trei puncte (32,4% per meci).

Kuban – Barcelona Sub 144,5 @ 2.10

# Giurgiuvenii trebuie să marcheze pentru a păstra șanse la calificarea în finala Cupei Ligii, după ce Steaua a câștigat manșa tur cu 1 la 0. Astra are multe amintiri plăcute din confruntările jucate la Giurgiu cu roș-albaștri, teren unde aceștia nu au reușit să înscrie în precedentele trei meciuri.

# Ambii antrenori vor efectua schimbări în echipele de start, în weekend urmând un nou duel direct pentru o miză încă și mai mare: titlul în Liga 1. Pentru ca pariul să fie câștigător, în repriza secundă trebuie să fie înscrise mai multe goluri decât în prima repriză. Dacă numărul de goluri este egal, pariul va fi pierdut. 

Astra – Steaua MG 2 @ 2.15

Sursa foto: libertatea.ro

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate