Urmareste-ne

Archive

Cote modificate simțitor la două meciuri de miercuri din Liga Campionilor

Sursa foto: sportal.com.au

Jose Mourinho ar putea fi demis de Roman Abramovich în cazul în care Chelsea nu câștigă nici partida de pe teren propriu cu Dinamo Kiev, din Liga Campionilor. 

Pariorii încearcă să profite de situația delicată în care se regăsește antrenorul portughez, agențiile online fiind nevoite să scadă cota la victorie a ucrainenilor datorită sumelor mari jucate pe această variantă. În ultimele 24 de ore, cota oaspeților a scăzut de la 7.00 la 5.50, în timp ce londonezii au acum o cotă de 1.73, după ce inițial bookmakerii îi creditau cu 1.50.

Un alt meci din Liga Campionilor pe care se pariază masiv este cel dintre Olympiakos și Dinamo Zagreb. Victoria obținută de greci în urmă cu două săptămâni în Croația îi determină pe pariori să mizeze cu încredere pe varianta 1 solist la partida din această seară. Olympiakos era cotată la începutul săptămânii cu 1.73 la victorie, cota sa ajungând între timp la 1.45.

betmag.ro te sfătuiește să pariezi cu mare atenție pe cele două meciuri și doar sume mici, numărul situațiilor în care cota unei echipe a scăzut semnificativ, iar aceasta a pierdut meciul fiind unul ridicat.

CHELSEA – DINAMO KIEV
Cote inițiale: 1.50 – 4.00 – 7.00
Cote actuale: 1.73 – 3.75 – 5.50

OLYMPIAKOS – DINAMO ZAGREB
Cote inițiale: 1.73 – 3.60 – 4.75
Cote actuale: 1.45 – 4.50 – 8.50

 

Sursă foto: sportal.com.au

Agenții autorizate