Urmareste-ne

Casa Pariurilor

Playmaker la Casa Pariurilor: mai multe pariuri dintr-un singur meci, pe acelaşi bilet

Playmaker la Casa Pariurilor: mai multe pariuri dintr-un singur meci, pe acelaşi bilet
De câte ori n-ai simţit-o şi ştiai că Mbappe dă gol şi PSG înscrie de trei ori? Sau că City îşi va domina clar adversarul şi vor fi peste 10 cornere, dar şi 4 goluri în meci? Şi, din păcate, nu puteai să pui două pronosticuri de la acelaşi meci pe un singur bilet. Ei bine, acum poţi! Cote peste cote. La Casa Pariurilor le amesteci cum vrei pe acelaşi bilet, din acelaşi meci! Îi zice Playmaker şi e disponibil pe toate meciurile tari de fotbal.

Playmaker, la fotbal, baschet şi hochei

Aşa e acum la Casa dacă foloseşti Playmaker. E o funcție pe care o găseşti la cele mai tari meciuri de fotbal, baschet şi hochei. De fapt, cam la toate acelea care te interesează pe tine. Că doar n-o să joci pe goluri + cornere în Filipine.
Casa Pariurilor spune că, în timp, îl va bagă la toate sporturile mari. Atunci să vezi combinaţii la handbal sau tenis.

În app şi pe site

Dacă activezi Playmaker, o să ţi se deschidă în faţă un meniu şi posibilitatea unui bilet cu până la 10 pariuri din acelaşi meci.
Apeşi pe butonul „Playmaker” din dreptul partidei şi eşti gata de joc! O să vezi cum creşte cota când mai reglezi fin din butoane la cornere, cartonaşe, goluri şi marcatori. Ca Făt-Frumos, într-un click cât alţii în 10. Handicapuri, rezultate – e totul acolo, într-un singur meniu. O să fii ca un alchimist care cântăreşte la miligram şansele să câştige. Le potriveşti pe toate din mână şi la final iese… „aur curat”, un verde fabulos, la o cotă cum nici nu sperai. Simplu şi eficient, #casafiebine.
Foloseşte Playmaker pe site şi-n app şi fă-ţi un bilet magnific, cu pariuri din acelaşi meci.

Foloseşte Playmaker la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate