Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Croația – Senegal Amical 08.06.2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri Croația – Senegal Amical 08.06.2018. Meci echilibrat între două echipe ce joacă un fotbal asemănător.Ponturi pariuri Croația – Senegal Amical 08.06.2018

Croația s-a calificat destul de lejer la barajul pentru mondiale. A terminat grupa de calificare pe locul doi cu 20 de puncte și au avut un golaveraj total de 15-4. Din grupă au făcut parte și: Islanda, Ucraina, Turcia, Finlanda și Kosovo. Croația a câștigat în ultima etapă meciul direct cu Ucraina scor 2-0, chiar la Kiev. La barajul pentru Cupa Mondială au jucat împotriva naționalei Greciei. În primul joc disputat acasă, au câștigat cu scorul de 4-1, iar la retur nu s-au mai întrebuințat foarte mult și au reușit un 0-0.

Pariază gratuit pontul nostru: victorie Croația  @ 1,75


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


Croații au disputat și trei partide amicale, după aceste jocuri de calificare, în primul joc au pierdut 0-2 împotriva naționalei din Peru. Meciul numărul doi a fost câștigat cu scorul de 1-0 în fața Mexicului, în acest joc au jucat de la egal la egal cu adversara și au reușit pe alocuri să o și domine. În cele din urmă a mai venit o înfrângere, dar de data aceasta în fața Braziliei cu scorul de 0-2. Senegalul și-a câștigat grupa de calificare la mondial cu 14 puncte și au avut un golaveraj total de 10-3 după șase etape disputate. Din această grupă au făcut parte și: Burkina Faso, Capul Verde și Africa de Sud.

Ponturi pariuri Croația – Senegal Amical 08.06.2018

Senegalul a disputat după aceste preliminarii și trei partide amicale, dar nu a obținut vreo victorie. În primul meci au remizat cu Uzbekistan scor 1-1. Au urmat două rezultate de egalitate cu același scor 0-0, împotriva a două echipe din Europa. Un meci a fost împotriva statului Luxemburg și celălalt a fost împotriva naționalei Bosniei. Fără îndoială că Senegalul are jucători talentați, dar au destul de mulți din lotul ales ce joacă pe continentul African sau la echipe din Europa ce nu sunt se prim rang și aici credem că o să fie problema africanilor.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii