Urmareste-ne

Superbet

Cu Super 22+23 ai pariu gratuit garantat

super 22+23
Cu Super 22+23 ai pariu gratuit garantat

Superbet, sponsorul oficial al campionatului românesc, are o promoţie dedicată SuperLigii – Super 22+23. În fiecare etapă, poţi să primeşti un pariu gratuit de 23 de lei dacă îndeplineşti simultan trei condiţii simple. Vezi mai jos ce trebuie să faci

Super 22+23, promoţia care îţi aduce pariul gratuit

Trei paşi simpli stau între tine şi un pariu gratuit de 23 de lei:

  1. Acceptă oferta pe care o primeşti la logarea în cont.
  2. Pariază, prematch sau live, 22 de lei. Pe bilet trebuie să ai cel puţin un meci din SuperLiga. Dacă e bilet single, cota trebuie să fie de minimum 1,60. La biletele cu mai multe partide, trebuie să ai minimum cotă 2,50.
  3. Aşteaptă să ţi se valideze biletul şi ai câştigat 23 de lei pariu gratuit.

Promoţia este valabilă în fiecare etapă de SuperLiga. Grăbeşte-te, că se termină campionatul! Dar nu uita, se iau în calcul doar biletele pe care le pui după ce accepţi oferta în contul tău.

Luna mai e Burning Hot cu 259 rotiri gratuite. Profită şi tu!

Când primeşti bonusul

Pentru a putea primi orice bonus, inclusiv Super 22+23, trebuie să ai acordul bifat pentru oferte promoţionale şi bonusuri. O poţi face din secţiunea profil.

Bonusul îl vei primi, de regulă, instant. Dar mai sunt situaţii excepţionale în care poate să întârzie. În cel mai rău caz îl primeşti în 48 de ore.

După ce ţi-a fost creditat, trebuie să şi accepţi bonusul în cel mult 24 de ore. O să fii atenţionat la logarea în cont. Suma va fi adăugată în balanţa ta, în categoria pariu gratuit.

Cum joci pariul gratuit primit prin Super 22+23

Dacă ai un pariu gratuit în cont, poţi să-l foloseşti când pariezi. Sau poţi opta pentru bani reali. Sau chiar o combinaţie între cele două. Pariul gratuit trebuie rulat o dată… adică pariezi şi, dacă e câştigător biletul, ai luat banii.

Ai la dispoziţie 7 zile pentru a juca pariul gratuit. Altfel expiră şi îl pierzi de tot. Vestea bună e că poţi să îl joci pe orice competiţie, nu eşti restricţionat la SuperLiga. În 7 zile ai tot timpul din lume să profiţi de el.

Nu îţi este permis, însă, să îl bagi pe bilete sistem. Dar poţi să dai cashout. Ce mai aştepţi? Ia-ţi pariul gratuit cu Super 22+23.

Fă-ţi cont, la Superbet dacă nu ai deja. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate