Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (2 noiembrie): Cum facem 1.000 de euro în două zile, din fața televizorului!

Sane - Lewa, cuplul letal din atacul lui Bayern
Sane - Lewa, cuplul letal din atacul lui Bayern

După ce am reușit să dăm lovitura în weekend cu un bilet câștigător, avem suficiente motive să sperăm că vom încasa din nou la mijlocul acestei săptămâni.

Sunt cupe europene, se joacă în Liga Campionilor, crema fotbalului european și raiul pariorilor. Ne-am făcut temele serios și am selectat 10 recomandări pe două zile din competiția numărul 1 intercluburi a Europei.

Ce pariem pe bilet la Bayern – Benfica?

Șase meciuri se dispută azi, iar restul de patru mâine. Începem cu disputele de azi și primele pe bilet sunt meciurile de deschidere de la 19:45. Chelsea, în continuare fără Lukaku și Werner, merge să tranșeze rapid disputa din Suedia, în fața unui adversar pentru care Liga s-a dovedit a fi o pălărie mult prea mare. Trupa lui Tuchel este ca și calificată mai departe, dar speră în continuare la prima poziție, pentru a avea un adversar mai facil în turul următor. Mizăm pe o victoria lejeră a englezilor, într-un interval de 2-5 goluri.

Meci echilibrat și în Germania, unde Wolfsburg dă semne de revenire după o serie neagră de 4 jocuri fără victorie în CL și în Bundesliga. Lupii au câștigat surprinzător la Leverkusen în ultima etapă, dar Salzbug este o formație foarte solidă, cu un joc extrem de eficient în deplasare. Austriecii sunt favoriți la primul loc în grupă și un egal la Wolfsburg ar fi un rezultat perfect înainte de ultimele două jocuri.

Trecem la meciurile de la ora 22 și, evident, începem cu Bayern. Nemții și-au reluat cadența după dușul rece din cupă cu Gladbach și probabil vor încerca să încheie repede conturile cu Benfica, o echipă capricioasă care alternează evoluțiile fabuloase, vezi meciul de acasă cu Barcelona, cu prestațiile penibile, vezi ultima etapă, 1-1 la Estoril. Nagelmann ar putea reveni pe bancă după ce a scăpat de COVID, pentru a-și conduce elevii spre o victorie spectaculoasă, cu gol/goluri marcate de bavarezi în ambele reprize.

E meci de 1 solist și la Torino. Juve este la pământ în Serie A, dar are un parcurs fără greșeală în Ligă. Cu o victorie azi, bianco-nerri și ar consolida prima poziție, foarte importantă în economia tragerii la sorți pentru turul următor. Mizăm pe o victorie muncită a gazdelor pentru o cotă bună, 1,57.

La fel ca și în meciul tur, se anunță meci de goluri la Bergamo. Atalanta dă și primește meci de meci ca un bover fără gardă, în timp ce englezii i-au salvat pe moment postul lui Solskjaer după victoria cu Tottenham. Diavolii vin cu un moral ridicat în Italia, dar au în continuare lacune în defensivă, astfel că un GG pare foarte probabil.

Meci echilibrat și în cealaltă dispută a grupei. Villareal este o rușine în campionat, dar are șanse mari de calificare în turul următor al Ligii. Spaniolii par favoriți azi, dar Young Boys nu este nici pe departe o victimă sigură. Elvețienii au pierdut etapa trecută, 1-3 la St Gallen, dar și-au odihnit piesele de bază, tocmai pentru a aborda cu forțe proaspete meciul din Spania. Mizăm că gazdele nu vor pierde, într-un meci de 2-5 goluri interval.

Recomandările de miercuri: meciul de goluri multe, ce pariem la Liverpool și cum luăm banii cu PSG?

Trecem la meciurile de miercuri, de unde am selectat patru jocuri, toate cu oră de start 22.00.

După măcelul din tur, Borussia Dortmund va încerca să-și ia revanșa în fața lui Ajax. Lancierii sunt în super-formă și cel mai probabil se vor impune și în Germania, într-un meci de goluri și de-o parte și de cealaltă. Mizăm pe GG3+ pentru 1,70 cotă.

Minunea Sheriff Tiraspol pare că s-a sfârșit. Inter s-a impus în meciul tur în fața moldovenilor și probabil că va culege lejer cele 3 puncte și la retur, într-un interval de 2-5 goluri.

După un meci spectacol la Madrid, Liverpool are prima șansă pe Anfield în fața lui Atleti. Mizăm pe un nou meci șampanie pe Anfield, cu cormoranii capabili să perforeze cel puțin de două ori poarta lui Oblak.

Închidem biletul cu partida de la Lepizig, acolo unde gazdele au o ultimă șansă de a mai spera măcar primăvara Europa League. PSG este în continuare o echipă cu lumini și umbre, nu se știe dacă Messi și Neymar vor putea fi recuperați, deci victoria parizienilor este un pronostic destul de riscant. Mizăm pe un meci de goluri multe, cu reușite de ambele părți.

Cu cele 10 recomandări am făcut o cotă 100 pe care am plasat-o deja cu o miză de 40 de lei. O poți plasa și tu sau poți extrage din bilet jocurile care te atrag.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare