Urmareste-ne

Archive

Cum iei Bonusul de 300 RON la Unibet în 2020 RAPID și UȘOR

Cum iei Bonusul de 300 RON la Unibet în 2020 RAPID și UȘOR, în doar câteva minute de când ți-ai deschis contul de pariuri.

Așa cum am spus de foarte multe ori, Unibet este una dintre cele mai bune case de pariuri din România. Chiar dacă nu are cele mai mari cote, excelează din toate punctele de vedere când vine vorba despre platformă sau experiență de joc.

Cum profiți de bonusul de bun venit de la Unibet

Tot ce trebuie să faci este să depui și primești bonus 100% până la 300 de lei. Astfel, dacă ai depus 200 de lei, vei avea în cont 400 de lei.

Din acest moment, trebuie să efectuezi rulajul bonusul, care implică pariuri pe sporturile preferate de 8 ori suma bonusului. Este foarte mult, dar este un bonus simplu, la care primești dublu față de cât ai depus.

Așadar, dacă ai primit 200 lei bonus, trebuie să rulezi 1600 lei. Doar pariurile cu cote minime de 1.40 sunt considerate în rulajul bonusului, însă în mod normal nu ar trebui să fie foarte complicat să rulezi, mai ales că ai voie să pui mai multe evenimente pe bilet. De asemenea, timpul pe care îl ai la dispoziție pentru acest rulaj este de 30 de zile.

Ține minte un singur lucru: este foarte important să ai o strategie când rulezi un bonus, deoarece dacă te lași purtat de val și joci foarte mult la live, poți pierde sume importante. Din acest motiv, recomandăm să jucați bilete analizate înainte.

Bilete câștigătoare