Urmareste-ne

Betano

Bonus incendiar de bun venit la Betano! 500 RON automat la pariuri sportive sau 1.000 RON la cazino!

Cum iei bonusul de bun venit de la Betano
Cum iei bonusul de bun venit de la Betano

Cum iei bonusul de bun venit de la Betano: 500 RON automat la pariuri sportive, 1.000 RON automat la cazino sau 500 RON automat la pariuri sportive&cazino. Unul dintre cele mai mari bonusuri de pe piață este oferit de Betano.

Te-ai săturat de ofertele caselor de pariuri unde trebuie să îndeplinești 10 pași pentru a obține bonusul de bun venit? Sau mai rău, trebuie să pierzi suma depusă pentru a putea primi un bonus pe care urmează să îl rulezi la nesfârșit? Atunci îți recomandăm să citești cu atenție ce urmează.

Betano, cea mai cool casă de pariuri din acest moment, sponsorul echipelor de fotbal FCSB și Universitatea Craiova, are un bonus de bun venit exact cum ne imaginăm să trebuie să fie. 100% din prima depunere, fără să faci altceva în afară de depunere.

Cum iei bonusul de bun venit de la Betano

Astfel, dacă ți-ai deschis cont la Betano și ai depus 100 de lei, vei avea în cont 200 lei instant, fără alți pași de bifat. Bonusul este creditat automat, imediat după ce ai efectuat depunerea. Dacă depui 200 de lei vei avea în cont 400 de lei, pentru a paria mai mult pe meciurile preferate. Limita maximă este de 500 de lei. Astfel, cu o depunere de puțin peste 100 de euro ai nu mai puțin de 1000 de lei în cont. Iar în această perioadă sunt atât de multe evenimente, încât ne dăm seama că parcă acest bonus vine perfect pentru ce oferă piața de pariuri.

  • Rulajul nu este nici el de speriat. La o ofertă atât de atractivă, faptul că trebuie să rulezi suma de 5 ori nu pare deloc de speriat. Într-o zi de weekend plină de meciuri, dacă te lași purtat de val și urmărești majoritatea campionatelor puternice sigur pariezi suma necesară pentru rulaj.

Condiții de rulaj bonus Betano 500 RON

Condiții de rulaj bonus Betano 500 RON

Condiții de rulaj bonus Betano 500 RON

Dar pentru a explica mai clar acest rulaj, o sa dăm un exemplu cu o depunere de 300 de lei. Așadar, ai depus 300 de lei iar în următoarea secundă ai în cont 600 de lei cu tot cu bonus. Pentru a putea retrage suma primită cadou de la Betano, ai nevoie de un rulaj de 1500 de lei (300 lei bonus x 5) la cote minime de 1.65. Ai în cont 600 de lei, așa că ai deja două pariuri de 300 de lei disponibile. Dacă alegi cote de 2, este suficient să iasă doar unul dintre ele și ai rulat deja 600 din 1500 și ai tot 600 de lei în cont. Apoi urmează încă trei pariuri, care în mod normal nu ar trebui să fie nicio problemă dacă esti un parior activ și ești la curent cu ce se întâmplă în sport.

  • Nu în ultimul rând, ține cont și de faptul că Betano are una dintre cele mai complete oferte de pariuri, cu evenimente din toate sporturile preferate. Așadar, chiar dacă nu esti fan al fotbalului, tot găsești să pariezi pe sporturile preferate. Chiar și dacă esti înnebunit după ping-pong poți rula bonusul cu meciurile din acest sport!

500 RON automat bonus de bun venit la Betano

Așadar, dacă vrei să începi aventura pariurilor online, îți recomandăm să o începi cum trebuie. Așadar, profită la maximum de bonusul de bun venit de la Betano, depune 500 de lei și pariază de 1000 de lei! Iar timpul pe care îl ai la dispoziție să rulezi bonusul este mai mult decât generos: 90 de zile!

Agenții autorizate