Urmareste-ne

Archive

Cum să câștigi milioane la loteriile internaționale de la Superbet!

Cum să câștigi milioane la loteriile internaționale de la Superbet! Pe lângă pariurile sportive și jocurile de tip sloturi, loteriile internaționale sunt din ce în ce mai populare printre români.

Cum să câștigi milioane la loteriile internaționale de la Superbet!

Încearcă cea mai nouă loterie de la Superbet, unde poți câștiga și cu un singur număr ales din cele 12 care se extrag. La fel ca multe alte loterii, cele din Cehia se află în ofertă din cinci în cinci minute, așa că șansele de câștig sunt foarte mari pe parcursul unei zile.

Dacă te simți norocos și începi să pariezi mai mult, de exemplu două numere, deja ajungi la o cotă de 25,00! Pentru trei numere ai deja cota 145,00, iar de la patru numere deja vorbim de câștiguri incredibile, pentru o cotă de 900! Astfel, cu doar 2 lei pariați poți câștiga 1800 de lei dacă ai nimerit patru numere!

Cum să câștigi milioane la loteriile internaționale de la Superbet!

Cea mai populară loterie din oferta Superbet este, fără discuţii, Grecia KINO. Aici, sunt trageri din 5 în 5 minute, în intervalul 09:00 – 22:00, ora României. Tu poţi alege câte numere vrei, iar extragerea scoate 20 de numere din cele 80.

O altă loterie foarte populară este Win for life. Este o loterie din Italia, unde extragerile se fac din oră în oră.

Intră și tu și încearcă loteriile de la Superbet, unde câștigurile apar repede dacă ai noroc să alegi numerele potrivite.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare