Urmareste-ne

Archive

Cum să câștigi peste 31.000 de lei la pariuri în doar 90 de minute

Sursă foto: silenttruth.co.uk

Anul a început perfect pentru un parior al cărui curaj a fost răsplătit cu peste 31.000 de lei după o așteptare de numai 90 de minute. Acesta a mizat pe goluri multe în ligile 2 și 3 din Franța, acolo unde rareori avem parte de meciuri spectaculoase.

Totuși, seara de 8 ianuarie a reprezentat excepția de la regulă, în majoritatea partidelor din aceste ligi înscriindu-se cel puțin două goluri. Cota finală a biletului s-a apropiat de 1300, astfel că, prin cei 20 de lei mizați, pariorul nostru a reușit să câștige aproximativ 25.000 de lei, sumă crescută de agenția de pariuri cu ajutorul bonusului până la 31.000 de lei.

bilete

Sursă foto: silenttruth.co.uk


DE CE NETBET ESTE NUMARUL 1 IN ROMANIA?

NetBet, prima casa de pariuri licentiata in Romania (D 927/24.06.2015), iti ofera cel mai mare pachet de bun venit de pe piata jocurilor de noroc. Ai bonusuri pentru primele cinci depuneri, pana la 1500 RON! Depunerea si retragerea banilor este ultima problema la care trebuie sa te gandesti. Le poti face prin card credit/debit, skrill, NETELLER, paysafe card, e-card, transfer bancar offline si online.

inregistrare buton

betmag.ro iti mulțumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate