Urmareste-ne

Archive

Cum să creezi biletele perfecte de pariuri. Ți-o spun din experiența mea de 10 ani în betting

Foarte mulţi pariori se întreabă, destul de des, care e soluţia prin care pot să creeze bilete perfecte la pariuri, cum pot să parieze ca nişte profesionişti astfel încât, atunci când fac bilanţul, să fie pe profit.  Experienţa mea de 10 ani în betting mi-a oferit răspunsurile la aceaste întrebări. Biletul perfect chiar există.

Ce vei afla din acest articol:

    • Care este cea mai bună metodă pentru a crea bilete perfecte la pariuri
    • Cât de mult contează experienţa pe care o ai în betting
    • Cum să câştigi la pariuri pentru a avea un profit cât mai mare

Care este cea mai bună metodă pentru a crea bilete perfecte la pariuri

Răspunsul la această întrebare este unul cât se poate de simplu. Pentru pariorii experimentaţi ceea ce voi scrie nu e o noutate, în schimb pentru cei care joacă ocazional sau s-au apucat de curând de pariuri este tot ceea ce trebuie să ştie, ca să îşi maximizeze şansele de câştig. Am observat în cei 10 ani de când joc la pariuri că cel mai importat aspect atunci când faci un bilet e că trebuie să fii la curent cu toate informaţiile. Tot ce se întâmplă cu echipeleeste extrem de relevant. Orice amănunt, oricât ar fi de mic, contează enorm în alegerea pe care o faci. Pariorii profesionişti analizează tot ce ţine de meciurile pe care le aleg: clasament, forma de moment a echipelor, întâlnirile directe, felul în care joacă acasă şi în deplasare, lista jucătorilor accidentaţi, echipele probabile, declaraţiile antrenorilor, cum va fi vremea la ora disputării partidelor şi chiar starea gazonului. Cu cât eşti mai puţin informat, cu atât ai şanse mai mici să creezi biletul perfect.

Cât de mult contează experienţa pe care o ai în betting

cea mai bună metodă pentru a crea bilete perfecte la pariuri

Cea mai bună metodă pentru a crea bilete perfecte la pariuri

Experienţa pe care o ai în betting face diferenţa între un bilet câştigător şi unul pe care ai pierdut nişte bani. Pariorii de succes mizează foarte mult pe ceea ce au dobândit în toţi anii în care au jucat. Eu, spre exemplu, ţin statistici despre anumite echipe. Sunt formaţiile pe care pariez cel mai des. După fiecare etapă, actualizez în baza pe care mi-am creat-o cu tot ce s-a întâmplat. Goluri, ocazii de gol, cartonaşe, cornere, data şi ora la care vor juca următoarele partide. E o muncă migăloasă, însă fără ea şansele de câştig sunt destul de mici. Sigur că există şi acele bilete care tot apar pe internet. Miză mică, cotă mare, câştig fabulos. Şi la câţi pariori sunt în România nu e de mirare că apar de fiecare dată. E imposibil ca norocul să nu lovească. Dar reţine ce îţi spun, e doar noroc, e ca la loto. N-o să se întâmple de fiecare dată. Nu-ţi crea iluzii că vei câştiga în acest mod mereu. Dacă vrei ai profit regulat din pariuri, bazează-te pe ceea ce ţi-am spus mai sus.

Cum să câştigi la pariuri pentru a avea un profit cât mai mare

Cea mai bună metodă de a câştiga la pariuri şi de a avea, la final, un profit cât mai mare e să alegi pariuri single pe bilet, dar doar după ce ţi-ai fixat o sumă clară pe care eşti dispus s-o rişti. Alături de un sistem care să îţi poată genera mai multe pariuri câştigătoare în comparaţie cu cele pierzătoare. Profitul per eveniment în acest caz poate să nu fie mare, dar este constant şi atunci când îţi faci bilanţul, după ce le aduni pe toate o să ai o surpriză. Profitul total va fi destul de mare. De ce varianta cu mai multe meciuri pe bilet nu e una câştigătoare? Răspunsul este din nou simplu. Pentru că tot timpul există o favorită care prinde o zi proastă. Şi atunci realizezi că dacă ai fi pariat fiecare eveniment single, ai fi obţinut profit.

Promotii