Urmareste-ne

Bilete Castigatoare

Cum să faci 70.000 de lei din pariuri în 6 ore!?

 

Un parior a dat lovitura la Superbet cu un bilet-nebun!

Curajosul jucător a reusit cu o investitie minimă și cu un număr relativ mic de meciuri alese, și anume 6, să dea o adevărată lovitură: 69.690 de lei încasați pe un bilet în care a folosit același pronostic, Victorie Sigură Dublă, ceea ce înseamnă că echipa învingătoare trebuia să câștige ambele reprize.

Un pronostic foarte riscant având în vedere că, dacă la pauza formația considerată câștigătoare de pariorul nostru ar fi condus cu 2-0, iar rezultatul reprizei a doua ar fi fost, de exemplu, 1-1, chiar dacă scorul final ar fi fost 3-1, pariul pe meciul respectiv ar fi fost considerat pierdut!

Toate meciurile de pe bilet s-au disputat sâmbătă, în intervalul orar 17 – 23, iar câștigul fabulos, venit practic în 6 ore, demonstrează că atunci când ai curaj și inspirație, nimic nu este imposibil în pariuri.


Pentru a intra puțin și noi în pielea câștigătorului, să refacem împreună traseul meciurilor. Așadar, primul joc a început la ora 19, iar Spartak Moscova a deschis scorul relativ repede, reușind după pauză să ducă tabela la 3-0, până în minutul 68. Golul reusit de Khimki în minutul 89, a fost tardiv, iar scorul final 3-1 (1-0, prima repriza / 2-1, repriza a doua) a adus primul verde pe biletul jucat la SUPERBET.

Cotă uluitoare bifată fără emoții la derby-ul Leipzig – Bayern!

De la 19.30 au început granzii. Bayern le-a dat cu terenul în cap lui Lepizig, deschizînd scorul devreme și dezlănțuindu-se după pauză, pentru o VICTORIE SIGURĂ DUBLĂ fără emoții și pentru o cotă 7, uluitoare! De asemenea, Chelsea s-a impus la pas, 1-0 rapid în prima parte și încă două goluri după pauză, iar la ora 21, biletul pariorului nostru prindea deja contur și rămăsese în trei meciuri.

Aici au venit și momentele de cumpănă, acea soartă de care are nevoie orice parior pentru a face diferența între câștigători și învinși. Mai întâi, Benfica a dat ceva emoții la Santa Clara, până să perforeze plasa în minutul 42, apoi lusitanii au făcut show după pauză. Dar ce s-a întâmplat în următorul joc, ține de domeniul miracolului!

Golul salvator în minutul 45+4!

Young Boys Berna a întâlnit acasa pe Zurich, o echipă ațoasă și incomodă în acest start de sezon elvețian. Minutele s-au scurs rapid, repriza s-a încheiat, biletul era pe jumătate, mototolit și spre …coș îndreptat. La ultima fază a prelungirilor, mai precis în minutul 45+4, la o minge aruncată la plezneală în careul oaspeților, balonul a ricoșat fericit la Fassnacht, iar internaționalul elvetian a expediat-o cu sete, în plasă!


A fost golul descătușării pentru Young Boys, care s-a dezlănțuit după pauză, 4-0 scor final, dar și pentru pariorul nostru rămas în ultimul meci, derby-ul Olandei, Az Alkmaar – PSV Eindhoven. Oaspeții au controlat jocul din primul până în ultimul minut, cu o victorie dublă (0-1 pauză, 0-2 repriza a doua, pentru 0-3 scor final) conturată încă din minutul 83, când a venit practic ultima reușită a PSV-ului.

Un bilet cu adevărat fabulos, cu 6 meciuri pe muchie la pauză, toate terminate la o diferență de un gol, 1-0 sau 0-1, dar cu mult mai puține emoții în partea doua, când favoritele pariorului nostru au preluat controlul jocului și au marcat la foc automat.

Felicitări îndrăznețului jucător, care a crezut într-un pariu nebun și acum este mai bogat cu aproape 70.000 de lei cu un efort financiar de doar… 10 lei! 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate