Urmareste-ne

Archive

Cum vezi online Europeanul de handbal 2018. Ai live video toate meciurile!

Toate meciurile de la Campionatul European de handbal feminin 2018 se văd live video online în România pe platforma EHF TV. Turneul se desfășoară între 29 noiembrie și 16 decembrie în Franța. 

Citește în continuare pentru a vedea care sunt cei trei pași simpli pe care trebuie să-i faci pentru a vedea online cu streaming de calitate absolut fiecare joc de la CE de handbal feminin 2018.

Cum vezi online Europeanul de handbal 2018

1

Deschide AICI un cont la Betano! Beneficiezi de o procedură de înregistrare simplă, care va dura 3-4 minute pe ceas

Sgeata verde

Efectuează depunerea minimă de 25 lei, bani pe care NU TREBUIE să-i joci ca să vezi meciurile de la Mondialul de handbal feminin. Bonus: vei primi automat încă 25 lei în cadrul ofertei de bun venit. Practic, vei avea în cont 50 lei.Sgeata verde

Fiecare meci de la Mondialul de handbal feminin va fi disponibil LIVE VIDEO cu 2-3 minute înaintea să înceapă, pe prima pagină a site-ului, în secțiunea de pariuri live de la Betano. Click pe meci pentru a-l urmări. Stream-ul începe automat

Streaming online Mondialul de handbal feminin

Streaming online Mondialul de handbal feminin

România – Olanda live video finala mică EURO handbal 2018

Programul României la Europeanul de handbal 2018

România – Rusia live stream Dolce Sport la EURO handbal 2018

România va debutat la Europeanul din Franța, sâmbătă, chiar de Ziua Națională, pe 1 decembrie, de la ora 19:00, în compania Cehiei, cel mai accesibil adversar din grupă. Luni, pe 3 decembrie, vom juca de la aceeași oră cu Germania, iar miercuri, 5 decembrie, avem meciul-meciurilor cu Norvegia, programat de la ora 22:00.

Adversare România în grupa D la Europeanul de handbal feminin

Naționala de handbal feminin a României a fost repartizată în grupa D la Europeanul de handbal 2018. Ne vom duela cu Norvegia, Cehia și Germania. Se putea și mai rău, dar se putea și mai bine.

Norvegia, cel mai greu adversar

Norvegia este cea mai bună echipă de handbal din lume, cucerind Campionatul European de șapte ori de-a lungul istoriei, în condițiile în care din 1994 și până în prezent s-au desfășurat numai 12 ediții. Nordicele au în palmares și ultimele două trofee, după finale cu Spania și cu Olanda.

Cehia, o echipă de învins

Cehia este o echipă redutabilă, de care nu ar trebui să ne temem însă. Se află la cea de-a șasea participare la un Campionat European, iar cel mai bun rezultat îl reprezintă locul 8, obținut atât la ediția din 1994, cât și la cea din 2002.

Pericolul Germania

Cu nemțoaicele nu ne va fi deloc ușor. Nu au ratat niciodată calificarea la Europeanul de handbal feminin, iar de multe ori au obținut rezultate bune: precum locul 2 din 1994 sau două locuri 4 în 2006 și 2008. Ediția precedentă au încheiat-o pe locul 6.

GRUPA D

 • Norvegia
 • ROMÂNIA
 • Cehia
 • Germania

România la Campionatul European de handbal

România a ratat până acum o singură dată prezența la un turneu final de Campionat European, la ediția din 2006. Cea mai bună performanță a noastră a fost acel loc 3 obținut la ediția din 2010, când am luat medaliile de bronz, după o victorie în finala mică în fața Danemarcei. La ediția precedentă ne-am clasat pe locul 5.

Lotul României pentru Europeanul de handbal feminin 2018

Selecționerul Martin Ambros a anunțat pe 30 octombrie lotul lărgit pentru această competiție. Lotul final al României va fi anunțat pe 29 noiembrie, chiar în prima zi a Campionatului European de handbal feminin 2018. Desigur, din lot nu lipsește Cristina Neagu, una dintre cele mai valoroase handbaliste din lume de ani buni. În ea stau speranțele noastre și la actuala ediție.

 • portari: Denisa Dedu (Siofok), Yuliya Dumanska (SCM Râmnicu Vâlcea), Diana Ciucă (SCM Râmnicu Vâlcea), Paula Teodorescu (HC Zalău);
 • extreme dreapta: Laura Chiper (Corona Braşov), Alina Ilie (Gloria Buzău), Aneta Udriştioiu (CSM Bucureşti), Sonia Seraficeanu (Minaur Baia Mare);
 • extreme stânga: Valentina Ardean Elisei (CS Gloria Bistriţa), Elena Florică (SCM Râmnicu Vâlcea), Ana Maria Popa (SCM Râmnicu Vâlcea), Elena Dincă (Gloria Bistriţa);
 • interi dreapta: Ana-Maria Dragut (Kisvardai KC), Melinda Geiger (Siofok), Maria Zamfirescu (Debrecen), Anca Polocoşer (CSM Roman);
 • centri: Eliza Buceschi (Corona Braşov), Cristina Laslo (Buducnost Podgorica), Laura Pristaviţă (Gloria Bistriţa), Ana-Maria Ţicu (SCM Craiova);
 • inter stânga: Cristina Neagu (CSM Bucureşti), Bianca Bazaliu (CSM Bucureşti), Cristina Zamfir Florianu (SCM Craiova), Gabriela Perianu (Siofok);
 • pivoţi: Raluca Băcăoanu (SCM Râmnicu Vâlcea), Lorena Ostase (CSM Slatina), Crina Pintea (Issy Paris), Daniela Raţiu (Gloria Bistriţa).
Streaming online de calitate meci România la CE handbal feminin 2018

Streaming online de calitate meci România la CE handbal feminin 2018

Cote pariuri CE handbal feminin 2018

Naționala României de handbal feminin pornește cu a șasea șansă la câștigarea turneului din Franța. Cei care vor paria pe fetele noastre beneficiază de o cotă de 17.00. Ce înseamna asta? La o miză de 100 lei, poți obține un profit net de 1.600 lei.

Desigur, marea favorită a competiției este, ca la mai toate turneele finale, naționala Norvegiei, creditată cu 2.40. O cotă apropiată primește gazda competiției, Franța. Aceasta e previziunea bookmakerilor pentru o eventuală finală la Europeanul de handbal 2018: Norvegia – Franța.

La pândă stau Rusia, echipă cotată cu 8.50, dar și Olanda, creditată cu 11.00. Ambele formații par să dețină în acest an loturi ceva mai slabe decât cele pe care le-au avut la precedentele turnee finale. O altă reprezentativă cotată în fața noastră este cea a Danemarcei, care este creditată cu 14.50.

O cotă aproape identică celei pe care o primește România o au și suedezele, în timp ce Muntenegru și Franța sunt creditate fiecare cu 20.00.

Cote pariuri Europeanul de handbal feminin 2018

Cote pariuri Europeanul de handbal feminin 2018

Grupe Campionatul European de handbal feminin 2018

Chiar dacă nu are echipe de calibru mondial, grupa A este cea mai echilibrată. Fiecare națională poate spera la o clasare în primele trei locuri. În grupa B, Franța și Rusia sunt mari favorite să ocupe primele două poziții, în timp ce Muntenegru ar trebui să tranșeze în favoarea sa lupta pentru locul 3 cu Slovenia.

În grupa C, toate naționalele se află în regres față de anul precedente. Teoretic, Olanda, Ungaria și Spania vor merge mai departe. Desigur, în grupa D, Norvegia, România și Germania au șanse mari să se califice în următoarea fază a competiției.

GRUPA A: Danemarca, Serbia, Suedia, Polonia
GRUPA B: Franța, Muntenegru, Rusia, Slovenia
GRUPA C: Ungaria, Spania, Olanda, Croația
GRUPA D: Norvegia, ROMÂNIA, Germania, Cehia

Care se desfășoară Campionatul European din Franța 2018

Competiția întinsă între 29 noiembrie și 16 decembrie va avea un sistem clasic de desfășurare, utilizat și la precedentele ediții ale Campionatului European de handbal feminin.

Astfel, cele 16 echipe sunt împărțite în câte patru grupe inițial. Fiecare dintre primele trei clasate din fiecare grupă se va califica apoi într-o așa-numită Rundă Principală, acolo unde cele mai bune șase echipe din grupele A și B se vor împerechea în Grupa I Principală, iar cele mai bune șase echipe din grupele C și D vor merge în Grupa II principală.

Astfel, România poate da mai departe peste Ungaria, Spania și Olanda, dacă aceste calcule ale hârtiei se vor respecta. Primele două clasate din primele două grupe merg în semifinale, iar celelalte formații se vor lupta pentru restul pozițiilor din turneu.

Marea finală este programată pe 16 decembrie, de la ora 18:30, în AccorHotels Arena, o sală în care pot fi găzduiți aproximativ 16 mii de spectatori la meciurile de handbal.

România este reprezentată și de arbitri

Printre cele 12 cupluri de arbitri se regăsesc și două românce, Cristina Năstase și Simona Stancu. Organizatorii au anunțat lista arbitrilor în data de 4 octombrie, și nu a fost obligatoriu ca țara din care provin să fie prezentă la turneul final. Spre exemplu, vom mai avea arbitri din Moldova, Grecia sau Austria, țări care nu s-au calificat la Europeanul de handbal 2018.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii