Urmareste-ne

Archive

Cupa Ligii Angliei: Fulham – Leeds (21 septembrie 2021). Formaţii probabile, informaţii, predicţii şi ponturi

Leeds se deplasează la Fulham în această seară cu obiectivul de a trece în runda a 4-a a competiției.

Avantaj Leeds, victorii în ultimele 3 partide directe cu Fulham

Leeds încă n-a simțit gustul victoriei în Premier League, astfel că partida cu Fulham ar putea reprezenta și o înjecție de moral pentru partidele următoare. Fulham vine din postura de ocupantă a locului secund din Championship, adunând 16 puncte din primele 8 etape. Fulham caută să revină chiar din acest sezon în Premier. Startul încurajator le dă speranțe, în ciuda faptului că în etapa trecută s-au văzut învinși de către echipa românului Pușcaș, Reading (1-2). Trupa antrenată de Marco Silva a ajuns în această fază a competiției după ce a trecut în august de Birmingham (2-0). Cupa Ligii nu este un obiectiv pentru Fulham, scopul principal este revenirea în elita fotbalului englez. Leeds are avantajul partidelor directe, ieșind câștigătoare în ultimele trei întâlniri. Ultimele două, chiar în sezonul trecut din Premier League.

Raphinha, menajat

Fulham nu se poate baza pe Fabio Carvalho, Terence Kongolo, Tom Cairney și Kenny Tete, toți accidentați. Marcelo Bielsa nu-i va avea la dispoziție pe Robin Koch, Diego Llorente și Harrison din cauza problemelor medicale. Luke Ayling și Raphinha nu fac parte din planurile acestui joc, fiind menajați pentru jocurile din campionat.

Fomaţii probabile în Fulham – Leeds:

Fulham (3-4-3):

  • Rodak – Odoi, Hector, Mawson – Knockaert, Pajaziti, Francois, Bryan – Reid, Stansfield, Kebano

Leeds (4-2-3-1):

  • Meslier – Shackleton, Dallas, Cooper, Firpo – Forshaw, Phillips – Summerville, Roberts, James – Rodrigo

Pronosticuri la Fulham – Leeds

Chiar dacă nu au reușit să câștige în Premier League, Leeds a demonstrat un joc bun la fiecare meci, pe stilul Bielsa. În plus, cei de la Fulham știu că-i așteaptă u nsezon extrem de lung și nu pun mare preț pe Cupa Ligii. Este de așteptat ca Leeds să iasă învingătoare, dar să și primească gol.

Pronostic: 1-2.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate