Urmareste-ne

CUPA LIGII ANGLIEI

Cupa Ligii Angliei: Preston – Liverpool. (27 octombrie 2021). Formaţii probabile, informaţii, predicţii şi ponturi

Liverpool se deplasează la Preston pentru a accede în sferturile competiției.

13 partide fără înfrângere pentru Liverpool

Suporterii lui Liverpool trebuie să își revină după meciul magic făcut la Manchester, în weekend-ul trecut și să își susțină echipa într-o competiție fără o miză specială. La fel, jucătorii lui Klopp trebuie să își revină la rândul lor după starea euforică a victoriei istorice de pe Old Trafford. Aici intervine magia lui Klopp de a-și monta fotbaliștii pentru jocul din această seară. În ultimii patru ani, Liverpool a reușit să ajungă o singură dată în sferturile EFL Cup. Chiar dacă Liverpool va alinia o echipă cu jucători care au evoluat mai puțin, o eliminare nu ar pica deloc bine pentru  “The Reds”. Liverpool a strâns 13 partide în care nu a fost învinsă și se spune că se află într-o formă mai bună față de cea în care a câștigat titlul. Preston a fost eliminată din competiție de 14 ori din 17 partide disputate cu adversar aflat într-o ligă superioară. În această seară, echipa din Championship are în față una dintre cele mai în formă echipe din fotbalul european.

Liverpool își menajează vedetele

Milner, Keita și Fabinho au probleme medicale și nu se or afla pe teren în această seară, la Preston. La rândul lor, Alcantara și Elliott au fost lăsați acasă și nu fac parte din planurile lui Klopp. Tehnicianul german va da astfel șansa unor fotbaliști din academie cum a tot făcut la astfel de jocuri. Browne este suspendat pentru echipa gazdă și nu va evolua, precum și accidentații Wickham, Brown și Evans.

Fomaţii probabile în Preston – Liverpool:

Preston(3-4-1-2):

  • Rudd – Storey, Bauer, Hughes – Van den Berg, Whiteman, Ledson, Earl – Johnson – Jakobsen, Sinclair

Liverpool(4-3-3):

  • Adrian – N Williams, Gomez, Matip, Tsimikas – Oxlade-Chamberlain, Henderson, Jones – Minamino, Origi, Mane

Pronosticuri la Preston – Liverpool:

Liverpool a arătat o formă foarte bună la meciurile din deplasare. În cidua unei formații fără mulți titular, Liverpool rămâne o forță ș ieste de așteptat să bifeze încă o victorie clară.

Pronostic: 0-3

Agenții autorizate